Gratis adverteren api

 

Leuke half vrijstaande starterswoning

Leuke half vrijstaande starterswoning
Prijs:
€ 99000.00
Bekeken:
3698 keer sinds 24-11-2014, 09:02:54
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Noord-Beveland is van alle Zeeuwse eilanden het op een na kleinste. Het eiland heeft een natuurlijke schoonheid in winter en zomer. Van massatoerisme is in deze vakantieregio nog nauwelijks sprake. Het is dan ook de plek bij uitstek voor rust en natuurlijke rijkdom. Ontdek de mooie zandstranden en de wandel- en fietspaden die je langs de parels van het eiland voeren, zoals de nostalgische winkeltjes, galerieën, de inlagen, vogelkijkhutten en prachtige vergezichten.

Wissenkerke is het bestuurlijke centrum van Noord-Beveland. Het gemeentebestuur heeft haar thuishaven in Wissenkerke in het gemeentehuis in de Voorstraat. Hier zijn prachtige panden te bewonderen, die de respectabele leeftijd van dit dorp verraden. In de Voorstraat staat ook de waterpomp die de bevolking van Wissenkerke tientallen jaren van drinkwater voorzag.

Heb je behoefte aan wat meer gezelschap, dan stap je aan de overkant van de straat het café binnen voor wat gezellige drukte. Verder is het vooral de rust die overheerst in het dorpse Wissenkerke. Fiets naar het einde van de straat en je staat oog in oog met een nog altijd in gebruik zijnde molen.

Verder vind je er in de buurt een basisschool, zwembad en diverse winkels. De uitvalswegen richting Goes, Middelburg, Haamstede en Zierikzee zijn goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer.

Begane grond:
Hal / Entree, meterkast, woonkamer, keuken met voorraadkast, badkamer.

Eerste verdieping:
Overloop met wastafel, 2 slaapkamers, 1 kleine kamer.

Tweede verdieping:
Vliering; bereikbaar via losse trap.

Kenmerken:
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 1920
Woonoppervlakte: 90 m²
Perceeloppervlakte: 80 m²

Bijzonderheden:
Verwarming middels cv-ketel (Remeha, bouwjaar 2013)
Begane grond voorzien van dubbel glas.
Tuin aan achterkant op het westen.

Vraagprijs €99.000,- k.k.
Bij interesse: katyarnb@hotmail.com

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)